منتديات كريستالة
نرحب بك فى بيت الثانى ( منتديات كريستالة ابداع )مع أرق واجمل تحياتنا

منتديات كريستالة

منتديات كريستالة ترفيهى متنوع
 
البوابةالرئيسيةمكتبة الصوربحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخولالسيرة

شاطر | 
 

 لسان العصفور بكبد الدجاج

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
هولى مان
المدير العام
المدير العام
avatar

ذكر
تاريخ التسجيل : 20/02/2009

مُساهمةموضوع: لسان العصفور بكبد الدجاج   الجمعة أكتوبر 02, 2009 8:39 am



لسان العصفور بكبد الدجاج





  • التقيم الحالي 20%







1

المقادير


حوالي نصف كيس لسان العصفور او حسب عدد الاشخاص

كمية من كبد الدجاج والقوانص الغير مطهية
ملعقتين كبيرتين
صلصة طماطم


بصلتين او اكتر مبشروتان
كمية من
الزيت تكفي لتحمير البصل

ملح

فلفل اسود

فلفل ابيض





2

التحضير


اول
شي نحمر البصل في صينية الي ان يصبح لونة اصفر وخلي بالك بس يصفر من غير
ميحمر وبعدين نضع علية الكبد والقوانص مقطعة مكعبات والتوابل الي ان الكبد
والقوانص ينزل مية وبعدين يشرب الماي مرة تانية



وبعد ذلك نقوم بتصفية الزيت عشان نحمر فية لسان العصفور لان لو استخدمنا زيت اخر راح يكون جدا مليء بالزيت



وبعد تحمير لسان العصفور نضع علية الخليط السابق من البصل والكبد والقوانص



ثم ندوب ملعقتين الصلصلة في شوربة دجاج او مية ثم نضيفهم للسان العصفور
ونضيف كمية من الماء ويفضل شوربة مداب فيها مكعبين مرقة دجاج تم نضعة علي
البوتاجاز من اعلي لين يشرب الماي ثم ندخلة الفرن ونفغطية لين يستوي
ويقدم في صينية البايركس او طاجن فخار وبالهنا والعافية









الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://crystala.ibda3.org
 
لسان العصفور بكبد الدجاج
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات كريستالة :: قسم مجلة المرأة :: مطبخ ست البيت-
انتقل الى: